Høylandet, takk for i år!!!!

 

Da er atter en revyfestival over, og våre utsendinger har kommet vel i havn igjen.

Denne gangen var vi representert med bare ett nummer, og det var Tommy med "Birkebeineren"

Fortroppen på tre personer, dro avgåre allerede på tirsdag i festivaluka, for å rigge opp leiren, og bistå Tommy på lyd- og lysprøve på onsdag ettermiddag. Våre erfaringer med oppsetting av partytelt skulle vise seg å komme godt med etter hvert, for på onsdag kveld ble vi "hyret inn" som konsulenter til ett større følge med bobiler som rigget seg til i nabolaget. Etter hvert som dagene/nettene gikk dukket det opp flere i leiren vår, og til på fredag var vi sju i tallet.

Som vanlig så ga Tommy alt på scenen, noe som resulterte i taktfast applaus under siste halvdel av nummeret. Etter å ha sett de andre forestillingene,  var spenningen stor i leiren. Kommer vi til finalen??????? Og ja da, til slutt fikk Tommy den etterlengtede telefonen, og dermed var ennå ett av målene med birkebeineren nådd: finaleplass på Høylandet.

Lørdagens to finaleforestillinger gikk bra for Tommy, men seier ble det dessverre ikke. Seieren i klassen for musikalske innslag, gikk til ett fantastisk nummer som hadde "Kautokeino-opprøret" som tema. Ett flott scenebilde, en god og gripende tekst, og sist men ikke minst: en fenomenal fremførelse. Kort sagt: en meget verdig vinner.

GRATULERER TIL FJORDAREVYEN FRA FINNMARK, MED "SOMBYS HODEPINE"!!!!

 

Gå inn på www.revy.no for å se vinnerne.